Drukwerk

Naast drukwerk leveren wij ook speciaal drukwerk zoals stickers, stempelkaarten, vouchers, geplastificeerde menukaarten en presentatie mappen. Mocht je iets zoeken wat op deze pagina niet genoemd is, neem even contact met ons op. We kunnen het vast en zeker leveren!

Huisstijl

Visitekaartjes zijn kaarten die jouw bedrijfsinformatie bevatten. Meestal staat je naam, bedrijfsnaam, logo en contactinformatie op zoals: adres, telefoonnummer, e-mailadres en website. Ze kunnen enkel- en dubbelzijdig bedrukt worden. 

Briefpapier is bestemd voor het schrijven en afdrukken van brieven. Het kan vooraf bedrukt worden met je logo en naw-gegevens. 

Om je voorbedrukte brief te versturen kan je gebruik maken van voorbedrukte enveloppen  in je eigen huisstijl. Enveloppen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, met of zonder venster.

FLYERS EN FOLDERS

Een flyer is één of dubbelzijdig bedrukt vel wat uitgedeeld wordt aan potentiële klanten. Het wordt meestal ingezet voor kortlopende acties. Een folder drukwerk bestaat uit één blad dat één of meerdere malen is gevouwen. Het bevat in veel gevallen beknopte bedrijfs- en/of productinformatie.

POSTERS

Posters worden gebruikt om op te hangen en hierop je boodschap te tonen en verkondigen. Het is mooie media om je tijdelijke actie of sale aan te kondigen.

Drukwerk

Een selectie

dot-d-blauw

van ons werk